Dit zijn wij

Dit zijn wij

3 nuchtere dames die in de afgelopen jaren hun sporen verdiend hebben in het vak.

Meet the team.

Femke de Graaf

Creatie

Claudia Kastelein 

Founder
Creatie & acquisitie

Amy Dekker

Creatie

Dit zeggen wij

even voorstellen

claudia-3

Claudia Kastelein

Oprichter / eigenaar

Tijdens een eerste gesprek met jou als klant blijkt vaak dat je zelf al weet welke richting je op wilt gaan met je bedrijf, product of dienst. De kunst is, door goed naar je te luisteren en met je mee te denken, de doelstellingen te behalen die je voor ogen hebt. Maar - onder ons gezegd - eigenlijk wil je toch het liefst nog meer? Jouw bedrijf, product of dienst moet een blijvende, positieve indruk achterlaten bij je cliënten. Daar zijn wij goed in.

femke-2

Femke de Graaf

In dienst sinds 2002

Ons goede gevoel voor stijl zie je ongetwijfeld terug in het ontwerp en de vormgeving van onder meer logo's, huisstijlen, brochures, periodieken, jaarverslagen, advertenties, flyers, wegbewijzeringen, nieuwsbrieven en websites. Wij zijn zowel op de zakelijke markt als op de consument gerichte markt actief en werken met passie en flair aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Dit doen we uiteraard met respect voor je budget en doelgroep.
Wij maken ons sterk voor jouw zaak!

amy-2

Amy Dekker

In dienst sinds 2014

Het maken van een goede inventarisatie is erg belangrijk voor het scheppen van een helder beeld voor  jou als klant, maar ook voor ons als vormgever. Vanuit deze inventarisatie kunnen we samen met jou bepalen hoe de navigatiestructuur eruit gaat zien en welke functionaliteiten er nodig zijn.
Bij de vormgeving van een website is niet alleen het ontwerp, maar ook de usability belangrijk. Want met mooie plaatjes alleen heb je natuurlijk nog geen goede website. Daar komt nog wat meer bij kijken…

En dit zeggen zij

referenties

boerprojectontwikkeling

Floor Boer

Binnenkort start Boer Nieuwerbrug met de bouw van Werfkade, een bijzonder mooi project in Alphen aan den Rijn. Het omvat dertien moderne eengezinswoningen én zes luxe vrijstaande woningen met een monumentaal karakter. Met een unieke ligging aan de Rijn, een eeuwenoude molen als buurman en het stadscentrum van Alphen aan den Rijn binnen handbereik heb je natuurlijk een aantal erg goede unique sellingpoints om het bouwproject te positioneren. Een beetje reclamebureau kan er al snel iets moois van maken. “Toch onderscheidt Graphic Design zich van andere reclamebureaus, omdat het ook werkelijk verstand van bouwen heeft en dat is een groot pluspunt”, vindt Floor Boer, directeur/eigenaar van bouwbedrijf c.q. projectontwikkelaar Boer Nieuwerbrug. “Een voorbeeld daarvan is dat Graphic Design bij het ontwerp van de bouwbrochure zelf al de schaal van de tekeningen had aangepast. Het team denkt goed mee en is ontzettend creatief. Ik word erg blij van de bouwbrochures die ze maken. Daarom werken wij al heel lang met Graphic Design samen.” Lees meer.

Boer projectontwikkeling

stride6ft8

Taufan Homan

Graphic Design was in 2012 al betrokken bij het ontwikkelen van de huisstijl van Stride 6ft8. Nu met de verhuizing naar een groter pand en een daarbij bredere dienstverlening diende er zowel qua look and feel, maar ook wat betreft webdesign een nieuwe weg ingeslagen te worden. De opdracht hield dan ook in een binnen de branche onderscheidende huisstijl. Belangrijk onderdeel van de opdracht was ook de belettering van de buitenzijde van het pand, gezien de grootte geen eenvoudige opgave....Lees meer.

Stride 6ft8

schravenlant

Wendy de Leeuw

Onze school was toe aan een nieuwe brochure, die verfrissend, opvallend en van goede kwaliteit moest zijn! Graphic Design heeft hiervoor gezorgd! Een organisatie die goed meedenkt, betrokken en flexibel is en in een strakke planning een heel mooi product heeft afgeleverd! Daarnaast hebben zij in dezelfde style een aantal beursproducten vormgegeven, zodat we goed voor de dag kunnen komen op de scholenmarkten.... Lees meer 
Wij zijn blij met het eindresultaat!

Lyceum Schravenlant

ecm-expertisecentrummeubel

Expertisecentrum Meubel

Een nuchtere en creatieve kijk op vormgeving, prettig communiceren en korte lijnen. Dat maakt dat het prettig samenwerken is met de dames van Graphic Design. En ook nog eens lekker dichtbij Woerden!

ECM

vantolretail

Michael van den Hurk

Graphic Design is een jong, fris en dynamisch ontwerpbureau. Creatief, snel, prettig samenwerken, betaalbaar en kwaliteit zijn enkele kernwoorden die mij naar binnen schieten wanneer ik terug kijk op de voor Lekkermakkelijk.nl zo belangrijke lancering.

Van Tol Retail

arnhembouwgroep

Jochem van Arnhem

Graphic Design geeft uw bedrijf of project een gezicht. De zeer professionele en flexibele aanpak draagt in ruime mate bij aan het succes van het project!

Van Arnhem Bouwgroep

b-itprice

Gijsbert Verduijn

Graphic Design heeft voor B-ITprice.com het logo en de volledige huisstijl ontwikkeld. Gedurende het traject bleek dat men bij dit bedrijf begrijpt waar het om draait en daardoor kon snel worden geschakeld. Zij hebben in korte tijd een klinkend en aansprekend resultaat opgeleverd met een prima prijs/kwaliteitverhouding!

B-ITprice.com

tandinzicht-1

Johan van der Kaaij

Graphic Design is een geweldige ondersteuning voor ons bedrijf. Het meedenken, ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden van bedrijfshuisstijl tot website onder één dak. Graphic design stopt niet na een opdracht maar blijft monitoren zodat ons bedrijf up-to-date blijft.

Tand In Zicht, tandheelkundig kinderkliniek

welonda2

Evelien Kiela

Graphic Design is een toegankelijk kantoor met een zeer snelle en creatieve service. Daarnaast is het contact met de medewerkers van Graphic Design zowel professioneel als plezierig.

Welonda