Vastgoed communicatie

VASTGOED COMMUNICATIE

Met onze hakken in de bagger, bekijken we de plaats, krijgen feeling met een locatie, met de plek waar iemand straks gaat wonen. Hoe voelt het, wat is er te doen, wat is de kracht van de locatie? Dingen die je moet weten voordat je uberhaupt kunt starten met het werven van kopers van een nieuwbouwproject, appartementencomplex of een bedrijfslocatie.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

vastgoed-communicatie
vastgoedicoon

Vastgoed zit in ons bloed

vastgoedcommunicatie

Laten we voorop stellen, dat we de bouwsector erg fascinerend vinden! Hoe kan het ook anders, Claudia is dochter van een aannemer en scheurde al als klein kind op haar driewieler over de bouwerij. Op latere leeftijd deed zij vakantiewerk tussen de bouwvakkers; de bouw zit in haar bloed.

Vooral door ons enthousiasme en de al meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedprojecten, weten we als geen ander hoe we dit soort projecten moeten aanpakken. We bijten ons vast in elk project. Zoeken naar de sterke punten van een project en de locatie en enthousiastmeren de zorgvuldig omschreven doelgroep. Dit doen we samen met u als opdrachtgever.

Naast de traditionele middelen worden ook de online-kanalen ingezet voor de promotie van uw vastgoedproject. Websites, digitale nieuwsbrieven en social media, sluiten naadloos aan op de projectbrochure en de geplaatste advertenties. Het een kan niet meer zonder het ander.