Nieuws

Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien.

tv-1
Schermafbeelding 2017-03-13 om 17.02.26
Video

Roos Verkleij studeert bij ons af

Een mijlpaal. Roos Verkleij, student communicatie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven, studeert bij ons af.

https://youtu.be/zMHglFGGHSw

boer-werfkade-brochure-liggend-header-2
Interview

Werfkade

Alweer een prachtige opdracht mogen verzorgen, dit keer voor Boer Projectontwikkeling uit Nieuwerbrug. Het betreft een schitterend nieuwbouw project in Alphen aan de Rijn, Werfkade genaamd. Floor Boer, directeur van Boer Projectontwikkeling vertelt over de samenwerking en het resultaat.

Lees hier het complete interview.
http://www.ontwerpbureau.com/werfkade

4e235446-33da-48c4-8e51-3def6f862508
video

WILT U ECHT EEN KEER DE BLITS MAKEN?

Dan hebben wij iets moois voor u. Een brochure met ingebouwde tablet. Zodra deze brochure geopend wordt, begint de tablet vanzelf met het afspelen van uw bedrijfs- of product presentatie.

 

bouwentuindag
Stoere mailing voor echte mannen!

Bouw en Tuindag

Binnenkort is het zo ver en vindt voor de eerste keer de Bouw en Tuin Demodag plaats. Tijdens deze dag zullen leveranciers van Gerritsen IJzerwaren en Ultimatewood in Bodegraven, hun nieuwste gereedschappen en producten demonstreren aan de professionals die werkzaam zijn in de bouw en hoveniers sector.

Amy bedacht de compleet nieuwe huisstijl die zijn doorgevoerd in mailingkaarten, posters, digitale nieuwsbrieven en flyers.

120160405101115542
Nieuws

Huis van Alles

'Huis van Alles' is van start gegaan in Waarder. De komende tijd zal het Huis van Alles een plekje krijgen op verschillende locaties in de 6 dorpskernen van gemeente Bodegraven Reeuwijk. Jong en oud kunnen elkaar hier ontmoeten en activiteiten ontplooien. Wij ontwikkelden het beeldmerk voor dit concept waardoor de locaties een duidelijke herkenning krijgen.

Dierentehuis MiddenHolland
Goede Doelen Actie 2016

Uitslag bekend!!

In januari hebben we een Facebook actie gehouden waarbij je kon stemmen op een goed doel dat een jaar lang commerciele ondersteuning krijgt van Graphic Design. De uitslag was overduidelijk, Dierentehuis Midden-Holland kreeg de meeste stemmen. Claudia heeft onlangs kennis gemaakt met een aantal mensen die zich inzetten voor de honden en katten in dit tehuis. Er wordt nu nagedacht over hoe we dit goede doel het beste kunnen ondersteunen, dit gaat in overleg met Grarda en Anneloes (beheerder en assistent beheerder van Dierentehuis Midden Holland).

 

Schermafbeelding 2015-12-02 om 15.44.20
Nieuws

Floris4You

Floris Jan is onlangs gestart met zijn eigen bedrijf, Floris4you. Wij bedachten het beeldmerk en de huisstijl voor dit bedrijf dat zich richt op de detailhandel van bloemen, planten en decoratie artikelen. Een breed aanbod van glas en keramiek producten zullen begin 2016 worden aangeboden via de webshop. Zodra die online is geven we natuurlijk een seintje. 

Schermafbeelding 2015-12-04 om 15.14.24
Nieuws

Het Dok

Het Dok, een appartementen gebouw met een uitzicht om U tegen te zeggen. Na het verzenden van de eerste nieuwsbrief bleek dat de animo groot is voor dit project. De verkoop is inmiddels van start gegaan.

Naast de vormgeving, technische realisatie en de verzending van de nieuwsbrief hebben we communicatie middelen, de website, projectbrochure, panelen, projectborden gerealiseerd. Het resultaat is schitterend, net zo schitterend als het project zelf en het uitzicht dat u heeft vanuit dit appartementengebouw.

Don't tell people your dreams, let's create them!