+

Online

Jouw website 
responsive op maat

Tegenwoordig moet het voor je website bezoeker mogelijk zijn om jouw website op elk device te bekijken. Dan hebben we het over telefoons, iPads, laptops en dekstop computers. Simpel gezegd past een responsive website zich aan, aan het scherm waarmee een bezoeker de website bezoekt. 

De term responsive is niet meer weg te denken als het over websites gaat. Toch zijn er nog steeds websites die niet goed werken op verschillende devices. 

Bij een goed doordacht responsive ontwerp kunnen je bezoekers de website makkelijker lezen en zullen ze langer op je website blijven. Een website die met de tijd meegaat zorgt daarnaast ook voor een imago verbetering. Is je website nog niet responsive? Dan zeg je eigenlijk tegen alle mobiele bezoekers, je bent niet welkom op mijn website. Een grote kans dat ze jouw website vroegtijdig verlaten of helemaal afhaken. 

Ben je mobile friendly? 
Check hier (https://search.google.com/test/mobile-friendly?utm_source=mft&utm_medium=redirect&utm_campaign=mft-redirect) of jouw website mobile friendly is. Google beoordeelt of jouw website aan de eisen van mobiele vriendelijkheid voldoet. Dit zegt niks over de snelheid, maar geeft aan of je op de goede weg bent. Google heeft het zoekalgoritme zo aangepast waardoor mobiel vriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites die dat niet zijn.

Je website ook responsive en up to date willen hebben? 

Klik dan hier

Nieuws
Bekijk hier meer actueel
Adresgegevens

De Groendijck 20
3465 JB Driebruggen
Nederland

0348 501590
info@ontwerpbureau.com

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte willen zijn van onze laatste updates?

© ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design