Dit doen we

Creativity is Intelligence having fun!

Albert Einstein

ditdoenwe2
pr01

ONTWERP & IDENTITEIT

Wij maken ons sterk voor jouw zaak!

Wij kunnen eindeloos vertellen over onze passie: design. Maar we zijn ook erg benieuwd naar die van jou! Daarom luisteren we graag naar je, stellen vragen, begrijpen en verdiepen… Zo krijgen we feeling met het product en vertalen we dit naar een verleidelijk ontwerp.

Ons goede gevoel voor stijl zie je ongetwijfeld terug in het ontwerp en de vormgeving van onder meer logo's, huisstijlen, brochures, periodieken, jaarverslagen, advertenties, flyers, wegbewijzeringen, nieuwsbrieven en websites. Wij zijn zowel op de zakelijke markt, als op de consument gerichte markt actief en werken met passie en flair aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Dit doen we uiteraard met respect voor je budget en doelgroep.

Ieder z´n vak: wij hebben een schat aan ervaring op het gebied van conceptontwikkeling, ontwerp, DTP en drukwerkbegeleiding. Voor bijvoorbeeld het produceren van het drukwerk, of voor het schrijven van een lekker lopende tekst voor je website, schakelen wij andere specialisten in. En zoals het slimme meiden betaamd, hebben we dan natuurlijk ook mannen tot onze beschikking! Graphic Design wordt ondersteund door een aantal vaste partners die -net als wij - voor topkwaliteit gaan. Deze talenten nemen wij soms mee naar onze klanten, maar houden we eigenlijk liever voor onszelf. Met dit netwerk van tekstschrijvers, illustratoren, 3D-producenten, drukkerijen, webbouwers kunnen wij inspringen op ver uiteenlopende wensen. Deze partners worden, daar waar nodig, door ons aangestuurd. Ook hierbij worden budget en deadlines uiteraard nauwkeurig door ons in de gaten gehouden. 

pr02

ONLINE & INTERACTIEF

Webontwerp | Webontwikkeling

Wij maken geen doorsnee websites. Een website is vaak de eerste kennismaking die een lead met uw bedrijf heeft. Die kennismaking moet op alle vlakken positief zijn, want u kent 'm waarschijnlijk wel: 'you don't get a change to make een second first impression'. En zo is het ook op het internet. Komt de bezoeker op een website die niet aanspreekt, of waar diegene niet vindt waar hij/zij naar op zoek is, dan verlaat hij/zij de site en komt hij niet meer terug.

We bepalen de structuur en navigatie van de website. Beter gezegd, welke functies gaat hij voor welke doelgroepen vervullen en hoe gaan we bezoekers snel brengen naar waar ze willen zijn en waar wij willen dat ze naar toe gaan? Hier volgt een uitgeschreven functioneel ontwerp uit, zodat we voorafgaand aan bouw alles al besloten hebben.


Pas als het de structuur en de navigatie akkoord zijn en voldoen, beginnen we aan het 'mooie' werk, de vormgeving. De grafische weergave wordt als het ware aangekleed in uw stijl, of de stijl die past bij uw doelgroep. Vervolgens wordt de site gebouwd en vervolgens worden gevuld met content.

De site kan je overigens prima door zelf onderhouden, want bij de oplevering van een site, krijg je een goede uitleg over het CMS-pakket. Dit pakket is eenvoudig te noemen; iemand die met Word werkt, kan ook met dit pakket uit de voeten.

Download ons stappenplan

pr03

CONCEPT & CAMPAGNE

Concept | Ontwikkeling

Wist je dat de aandachtsboog van de gemiddelde persoon ongeveer 7 seconden is? Het is dan ook erg belangrijk dat je doelgroep direct getriggerd wordt bij het zien van je reclame uiting of campagne. 

Ons goede gevoel voor stijl zie je ongetwijfeld terug in het ontwerp en de vormgeving van een campagne. Iedere opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging om een verpletterende indruk op je te maken. Maar nog belangrijker: om een verpletterende indruk te maken op je doelgroep.

 

 

pr04

COMMUNICATIE & STRATEGIE

Het draait om doel, doelgroep en het inzetten van de juiste mediakanalen

Strategie is keuzes maken: Wie is je doelgroep, wat weet je van de doelgroep, van welke mediakanalen maakt de doelgroep gebruik, wat wil je hen vertellen, wat is de boodschap en hoe kan je die het beste overbrengen?

De volgende stap is het creatieve concept bedenken omtrent de boodschap die moet worden overgebracht. Door positief, uitdagende ideeën zowel strategisch, als tactisch te gebruiken, komen wij tot een functioneel, verleidelijk ontwerp.

Uiteraard hebben wij daarvoor jouw input nodig en is een goede samenwerking met jou - en de juiste ‘klik’ - van groot belang. In de loop van een project ontwikkelt zich daardoor een werkbare en bovenal effectieve oplossing, waarbij elk detail op zijn plek valt.